Kćerka Snežane Bogdanović i Uliksa Fehmiua pokazala tajanstvenog dečka

Piše: L. K. P.

JGlumački par Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiu, davne 1994. godine iz Beograda preselili su u New York, gdje im se naredne godine rodila kćerka Nika.

Imajući u vidu da potiče iz umjetničke porodice – osim roditelja glumu su za profesiju izabrali i deda Bekim Fehmiu, i baka Branka Petrić – za očekivati je bilo da i Nika krene tim putem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nika Fehmiu (@nikafehmiu)

Završila je studije za međunarodne odnose i ljudska prava, ali se okrenula filmskoj industriji, piše scenarija i režira kratke filmove. Uz to, radila je i kao modni fotograf i asistent urednika na više različitih projekata.

– Nika je svoj gazda i radi svoje filmove. Pokušavamo da joj damo prostor da se bavi čime želi mada, kao svi roditelji, mislimo da znamo najbolje – rekla je jednom prilikom Snežana Bogdanović, od koje je kćerka naslijedila ljepotu.

Iako nije davala intervjue za regionalne medije, Instagram profil Nike Fehmiu otkriva bar dvije stvari iz njenog privatnog života – izuzetno je talentirana za umjetničku fotografiju, a omiljeni model joj je dugogodišnji dečko, čiji identitet ne otkriva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nika Fehmiu (@nikafehmiu)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nika Fehmiu (@nikafehmiu)

Nedavno su se zajedno pojavili na vjenčanju prijatelja, a ako je suditi po njihovim nježnim zagrljajima i zaljubljenim pogledima, reklo bi se da su i sami na korak od velikog dana.

Pročitajte još