Genijalan trik da vam se ne razmazuje šminka na očima

Piše: Redakcija

Šminka nudi pregršt mogućnosti za uljepšavanje, ali nekada može biti i prava noćna mora. Saznajte šta da radite kada treba da popravite razmazani ajlajner, i zaboravite na stres i oko toga.

Nekada šminkanje može da nam oduzme više vremena nego što je planirano ili željeno, ali se maskimalno potrudimo da budemo zadovoljni krajnjim rezultatima.

Aja

Printskrin: Tiktok/ayaatmishaal

Ipak, kako dan prolazi, često se dešava da nam oko “neplanirano” pokvari rad i trud, jer iz određenih razloga počinje da suzi. Nekada se to odmah pri nanošenju šminke dešava, a nekada se u toku dana pogledamo u ogledalo i primijetimo da nam je ajlajner prešao na obraze. Taj problem je imala i jedna tiktokerka, koja je podijelila trik koji je njoj pomogao.

Naime, u svega nekoliko sekundi se riješila pokvarene šminke zbog “iznendnih suza”. Kako je napisala u tekstu koji je pratio snimak, ovo je za nju najbolji trik koji ju je ova platforma naučila.

@ayaatmishaal♬ original sound – メ𝟶

– Sve što je potrebno jeste da na štapiću za uši nanesete malo vazelina. Potom to nanesite blizu uglova očiju, tačnije tamo gdje oko najviše suzi – navodi ona.

Ipak, treba biti na oprezu kada su ovakve stvari u pitanju, jer se radi o očima. Ona tvrdi da joj je ovaj trik od samo nekoliko sekundi “promijenio šminkanje” i lišio je jedne dosadne i nepoželjne stvari.

Pročitajte još