Georgina Rodrigez zna kako da bude u centru pažnje u svakoj prilici

Piše: Redakcija

U Dubaiju je održana svečana dodjela globalnih fudbalskih nagrada za prošlu godinu, a iako je priznanje za najboljeg igrača 2023. pripalo Erlingu Haalandu, najviše pažnje privukao je najveći ponos arapskog fudbala u posljednje vrijeme CristianoRonaldo.

Portugalski sportista, koji već neko vrijeme s porodicom živi u Rijadu, osvojio je tri nagrade, a najponosniji je na onu nazvanu po Maradoni.

Ronaldo je ponovo uz sebe imao vjerenicu Georginu Rodrigez, njegovu najveću podršku, koja je bila najzapaženija među djevojkama i ženama fudbalera i ove večeri, u čemu joj je pomogla haljina dizajnirana specijalno za nju.

Iza Georgininog stajlinga za ovo veče stoji tuniski kreator Ali Karui, poznat po raskošnim toaletama i upotrebi čipke, koja je i ovog puta bila njegov glavni materijal.

Ronaldova draga nosila je mini-haljinu, model bijele boje koji ističe sve njene fizičke adute. Iako je haljina zatvorenog okovratnika, ima ogroman prorez u predjelu grudi koji otkriva dekolte, a iako ima duge rukave, i oni su od čipke i bez postave, pa se providi većim dijelom.

Ovaj komad je pripijen uz tijelo, kratak i ima i efektan šlic, a Georgina ga je kombinovala sa špicastim bijelim cipelama s platformama i visokim štiklama, dok je bjelinu “razbila” burgundi tašnicom modne kuće Dior.

– U pratnji najboljeg, ljubavi mog života – napisala je Georgina na Instagamu pored fotografija s ove ceremonije koje je podijelila.

Georgina Rodrigez na dodeli fudbalskih nagrada u Dubaiju

Instagram

Georgina je također zablistala i na ceremoniji Joy Awards koje su se održale u Rijadu.
Zanosna Georgina blistala je u bijeloj svjetlucavoj haljini sa bujnim dekolteom i crnim rukavicama do laktova.

Pročitajte još