Mirroring je novi trend u oblačenju i mnogo nam se dopada

Piše: Redakcija

Kako smo u stalnoj potrazi za laganim a efektnim modnim trikovima uz koje ćemo čas posla postići atraktivan izgled uz malo truda i ono što već imamo u ormanu, modne influenserke, mikro trendovi i stilski savjeti postaju sve dragocjeniji.

Koristeći detalje u istoj boji postižete sklad a ujedno ostavljate prostor da se poigrate stilovima. Nekada se ovo pravilo odnosilo na uparivanje tašne i cipela, a danas se odnosi na sve detalje koje nosite usklađeno sa novim modnim trendovima. Da li ćete upariti kapu, čarape i tašnu ili džemper prebačen preko ramena uz kaiš i patike nije bitno.

Od teget do lila

Ništa jednostavnije a tako šik. Amanda Holden dovodi minimalističke kombinacije do savršenstva. Naravno ovdje je uz „mirroring“ trik bitna i proporcija svakog komada a smjelost da okrene igru i teže komade poput kaputa i cipela izabere u svijetloj boji koju vezujemo za toplo vrijeme a osnovni autfit u tamnoj čine cijeli izgled posebnim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hang Rutjes (@lucky_girl_h)

Bordo je uvek IN

Možda je crvena top trend ali je vaš tajni adut bordo. Sa ovom bojom nema greške, dovoljna je da oboji cijeli outfit, ide uz sve, stoji svima a od dnevne kombinacije napraviće modnu.

Braon kao zima

Braon je opet aktuelna ove zime. Odlično izgleda uz kamel i bež nijanse a ako ste već nabavili neki komad u aktuelnoj Pantone boji breskve ponesite je uz braon.

Pročitajte još