Najveći turski zavodnik ima veoma buran ljubavni život

Piše: Redakcija

Turski glumac Ozcan Deniz (51) spada u najpopularnije u svojoj zemlji i važi za pravog zavodnika i miljenika ženskog dijela publike, a ni mnoge poznate Turkinje nisu odoljele njegovom šarmu.

Zato ne čudi što je glumac, kojeg smo imali priliku gledati u serijama “Istanbulska nevjesta”, “Sudbina”, “Kuća vinove loze”, filmu “Voda i vatra” i mnogim drugim ostvarenjima, imao više brakova.

Prvi brak Ozcana Deniza

Najprije je od 1991. do 2000. bio oženjen glumicom Handan Deniz, o kojoj je lijepo govorio i poslije razvoda.

Handan je izuzetna glumica i bila je partnerka s kojom sam se najbolje slagao. Proveli smo zajedno mnogo godina, bila mi je velika podrška, kao i ja njoj. Jednostavno, životi su nam krenuli u različitim smjerovima, a uprkos što više nismo u braku, veoma je cijenim – istakao je svojevremeno.

Poslije razvoda je dugo bio sam i imao kratke avanture, a isticao je da mu je ljubav veoma važna.

– Dodir mi je jako važan. Mogu održati vezu na daljinu, ali trenutak u kojem se ostvari ljubavna hemija između mene i neke osobe nezamisliva je ljubavna moć – rekao je Ozcan Deniz.

Ljubav s današnjom suprugom Bali bega

Nakon mnogo kraćih veza, glumac je period od 2008. do 2013. proveo s koleginicom Fahrije Evcen, s kojom se upoznao na snimanju ljubavnog filma “Ti si moj dom”.

Šuškalo se da je razlog bila preljuba, ali još uvijek nije poznato da li je Fahrije prevarila Ozcana sa Burakom ili on nju s manekenkom Buse Narsi.

Buran kraj drugog braka

Glumac je potom 2018. stupio u jednogodišnji brak s dvije decenije mlađom Feyzaak Aktan. Djelovali su veoma zaljubljeno, zajedno dobili sina Kuzeja, a organizovali su tajno i intimno vjenčanje u jednoj vili, s planovima da potom prirede i veliku svadbu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by feyza aktan (@feyzaaktan1)

Međutim, uslijedio je buran rastanak – Fejza je optužila Ozcana za nasilje u porodici, a on je sve negirao i tvrdio da je njegova supruga loša majka.

Turski portali pisali su da je glumac pričao da njegova supruga nekontrolisano troši novac i da je čak morao da joj oduzme kartice, što je dalje, opet navodno, dovelo do kraha njihovog braka.

Kako je glumac rekao u medijima, sina viđa četiri puta mjesečno, što dječaku i njemu nije dovoljno, a posebno mu je bilo teško jer ga nije ni čuo ni vidio na rođendan.

– Zahtjevam da sud pripiše meni apsolutno starateljstvo nad njim. Ovo mi uništava život, ne mogu više ovako – navodno je on rekao na sudu.
Ipak, starateljstvo nad Kuzejem dodjeljeno je majci, iako Deniz danas može da viđa sina češće.

Treća sreća

Nakon što se razišao od majke svog sina, Ozcan Deniz započeo je vezu s 23 godine mlađom modnom dizajnerkom Samar Dagdar.

Oni su počeli da se viđaju početkom 2021, a potom se vjenčali u januaru 2023. godine, poslije čega su se uputili u Dubai, na medeni mjesec.

Pročitajte još