Pogledajte kako izgleda majka Meline Džinović: Na početku je bila protiv kćerkine ljubavi s Harisom

Piše: L. K. P.

Haris i Melina Džinović, stavili su tačku na svoju ljubav.  Tokom zajedničkog života, svi su uvijek bili očarani pjevačevom ljepšom polovinom, Melinom.

Ono što je manje poznato, jeste da je Melina svoju ljepotu naslijedila od mame Elme Galić.

Elma živi u Zagrebu, tamo gdje je rođena i Melina. Poput svoje kćerke veoma vodi računa o svom izgledu i izgleda vrlo mladoliko.

Elma je Melinu dobila u braku sa Sulejmanom Galićem. “Ulogu” punice Harisa Džinovića dobila je 2014., kada je ljubavni par krunisao vezu dugu 11 godina.

– U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama – pričao je svojevremeno Haris i otkrio da je Melini to jako teško podnijela:

– Sjećam se da sam joj govorio: “Proći će to brzo! Vidjet ćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije! Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku – otkrio je on istakavši da su ga roditelji njegove supruge kasnije prihvatili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elma Galic (@elmagalic)

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu su započeli još 2002. godine i dobili dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Pročitajte još