Nespojivi slavni parovi: Sve su iznenadili svojom ljubavi

Piše: L. K. P.

Kada je 2005. godine potvrđeno da su Angelina Jolie i Brad Pitt u vezi, niko nije bio previše iznenađen. Tačnije, sve je iznenadio razvod Jennifer Aniston i Brada, ali ne i njegova nova veza s jednom od najpopularnijih glumica na svijetu.

Angelina i Brad, ima smisla, zaključili su tada mnogi. To nisu pomislili kada se prošle godine saznalo da je Monica Bellucci u vezi s Timom Burtonom.

Iako su oboje iz iste branše, 65-godišnji američki reditelj i 59-godišnja italijanska glumačka diva naoko su nespojivi. Prvi su se put upoznali 2006. na Filmskom festivalu u Cannesu, a za njihovu ljubavnu priču zaslužan je Filmski festival Lumiere u Lyonu.

Upravo je Monica u oktobru  2022. na spomenutom festivalu Timu uručila posebno priznanje za životno djelo.

Između njega i Monice tada je zaiskrilo, a nekoliko mjeseci kasnije dobili smo i prve fotografije zaljubljenog para u romantičnoj šetnji Madridom.

I mlađe generacije trenutno su preokupirane nespojivim parovima. Nedugo nakon prekida s reperom Travisom Scottom, pojavila su se šuškanja da se Kylie Jenner neobavezno druži s glumcem Timothéejem Chalametom.

U septembru 2023. zajedno su se pojavili na Beyonceinu koncertu u Los Angelesu, a potom i na US Openu. Svoju vezu još su jednom potvrdili i na nedavno održanoj dodjeli nagrade Zlatni globus.

Mnogi fanovi mladog glumca i dalje ne mogu vjerovati da je u vezi s reality zvijezdom, ali on se time ne zamara i uživa u svojoj romansi s vidno zaljubljenom Kylie.

Ni Seleni Gomez ovih dana dio fanova ne da mira. Neki od njih nisu zadovoljni viješću da je njen navodni novi odabranik slavni muzički producent Benny Blanco.

Nakon niza neumjesnih izjava na račun njegova izgleda i poruka kako ona ipak može bolje od njega, Selena je odlučila stati na kraj suludim komentarima. Prvo je potvrdila njihovu vezu na Instagramu, a zločeste jezike ušutkala jednom jedinom rečenicom: On se prema meni ponaša bolje nego bilo koje drugo ljudsko biće na ovoj planeti.

 

Pročitajte još