On je bivši vjerenik Jovane Joksimović: Ostavila ga je zbog Željka

Piše: L. K. P.

Jovana i Željko Joksimović uživaju u ljubavi i važe za jedan od najskladnijih parova u regionu, međutim, malo ko se sjeća da je voditeljica prije braka voljela ovog poznatog biznismena.

Prije nego što je uplovila u vezu, a potom i u brak sa Željkom, vjerenik Jovane Joksimović bio je poznati biznismen i direktor nekadašnje BK Televizije Aleksandar Zeremski.

Bivši vjerenik Jovane Joksimović posljednji put našao se pod budnim okom javnosti kada se njegova kćerka iz prvog braka Mia udala za fudbalera Marka Grujića.

Ljubavni život Aleksandra Zeremskog nakon razvoda dugo je punio novinske stupce, što i ne čudi budući da je za partnerice birao poznate dame.

Sa Jovanom Joksimović, koja je 12 godina mlađa od njega, zabavljao se pet godina, vjerili su se, da bi mu ona nakon dvije sedmice vratila prsten.

Sve se dešavalo u vrijeme čuvene Evrovizije koju je Marija Šerifović dovela u Beograd, a Jovana vodila program zajedno sa Željkom Joksimovićem, za koga se kasnije i udala.

Na dočeku Nove 2009. godine Aleksandar je započeo romansu sa Aleksandrom Radović, sa kojom je kasnije dobio kćerku Ninu.

Ipak, ljubav nije potrajala, a pjevačica ga je ostavila samo mjesec nakon poroda.

Naredne godine upoznao je Divnu Ljubojević, interpretatoricu duhovne muzike.

 

Bivši vjerenik Jovane Joksimović i njegova izabranica su se nakon sedam godine veze vjenčali i do danas uživaju u skladnom braku.

 

Pročitajte još