Kako je smršala Melina Džinović: U trudnoći dobila 45 kilograma

Piše: L. K. P.

Foto: ATA Images

Melina Džinović , jedna je od poznatih dama o kojima se posljednjih dana najviše piše, dospjela je u žižu medijske pažnje kada je objavljena vijest o tome da se razvodi od Harisa Džinovića.

Par je stavio tačku na svoju ljubav nakon 22 godine.

Melina je poznata po tome da uvijek blista na svakom javnom pojavljivanju, a uvijek je otmjena i s besprijekornom linijom. Baš zato mnoge iznenađuje kada saznaju da je čak i lijepa kreatorka rodom iz Bihaća svojevremeno vodila bitku s viškom kilograma.

Kako je sama otkrila jednom prilikom kada je upoznala Harisa, svog budućeg supruga, imala je 12 kilograma viška, ali to nije bilo nešto što ju je opterećivalo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @melina.dzinovic.fp

— Bila sam štreberka, imala 12 kilograma više i nisam mnogo izlazila. Vidite, ja nisam nikada planirala karijeru, znala sam još sa 18 godina da ću naći uspješnog muža koji će obezbijediti porodicu, zato sam i studirala engleski jezik i književnost. Sve što sam ja željela jeste da budem supruga — rekla je Melina svojevremeno za srbijanske medije.

Melina je ubrzo nakon stupanja u vezu sa pjevačem rodila kćerku Đinu, a prilično brzo je ostala trudna i drugi put, a kako su pisali mediji, ona je dobila čak 45 kilograma. Pominjala se i brojka od 110 kilograma.

Melina je sama govorila o tome da je 13 mjeseci bila na dijeti, kao i da ne bi uspjela da dođe do vitke linije bez podrške porodice. Tokom tih godinu dana, ona se potpuno transformisala.

— Imala sam podršku porodice, pa sam mogla da se posvetim samo tome. Znam da nije dobar primjer, ali ja živim na tri kolača dnevno i mnogo mi je bilo lakše da smršam tada, nego da sada održavam kilažu — zaključila je Melina, piše Stil.

Izvor: Glossy.rs

Pročitajte još