Razvodi se unuka Grace Kelly: Život na dvije lokacije presudio njihovom četverogodišnjem braku

Piše: L. K. P.

Koliko je teško biti u braku na daljinu znaju Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam koje je udaljenost navodno koštala braka! Kako prenosi People, unuka Grace Kelly navodno je podnijela papire za razvod nakon samo četiri godine braka.

37-godišnja Charlotte ambasadorica je luksuznog francuskog brenda Chanel te voli život u Monaku, dok njen suprug Dimitri Rassam kao filmski producent radi u Los Angelesu. Upravo je život na dvije lokacije navodno presudio njihovom braku u kojem nijedna strana ne želi odustati od svoje ideje.

Prema pisanju medija, Charlotte je zatražila razvod braka u decembru, no par se još nije oglasio o ovom pitanju.

Charlotte Casiraghi i Dimitri Rassam upoznali su se u prosincu 2016. godine, a zaručili 2018. godine tokom skijanja. Ubrzo nakon stigao je njihov sada 5-godišnji sin Balthazar, a nakon njegovog rođenja par se vjenčao na dvije ceremonije vjenčanja u junu 2019. godine. Unuka filmske dive Grace Kelly iz prethodne veze sa slavnim franskim glumcem i komičarom Gadom Elmalehom ima sina Raphaela (10).

Iako su viđani zajedno tokom jeseni, nagađanja o razvodu vrhunac su dobila u novembru kada je Dimitri izostao s Nacionalnog dana Monaka kojem je Charlotte prisustvovala s djecom, ali i ostatkom monegaške kraljevske porodice.

Pročitajte još