Svoj privatni život vješto krije, a malo ko zna da Karan ima četiri sina

Piše: L. B.

Hrvatski pjevač Goran Karan jedno je od najpoznatijih imena regiona kada je riječ o pop muzici, a premda se njegov život vezuje za Split, manje je poznat podatak da je zapravo rođen u Srbiji, odnosno u Beogradu.

— To je tačan podatak. Rođen sam u Beogradu, 2. aprila 1964. godine, ali na proputovanju. Ako ćemo precizno, začet sam u Zagrebu, rođen u Beogradu, a živim u Splitu. Pravi sam vagabundo, zakuhalo se to i prije nego što je počelo (smijeh). Beograd plijeni otvorenošću, srdačnošću i lakoćom življenja koja se rijetko sreće. Na svakom koraku može se čuti “nema frke, lako ćemo” ili “sve će biti dobro”, što je meni kao Splićaninu ugrađeno u kod — ispričao je jednom prilikom pjevač za Hello.

Iako njegove pjesme mnogi obožavaju, o njegovom privatnom životu malo toga se zna, s obzirom na to da se ne eksponira javno, a o privatnom životu rijetko govori.

Porodica Gorana Karana

Goran ima četiri sina; Roka i Ivana dobio je s bivšom suprugom Suzanom, a sa Meri Reić blizance Mirana i Ivora. Splićanin je često isticao kako mu je razvod od Suzane bio jedan od najtežih trenutaka, pogotovo odvajanje od djece.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Revija Jana (@revijajana)

Jednom prililkom je za Story govorio o tome koliko su ga djeca promijenila.

— Dosta me promijenio život uz njih. Rano sam postao otac malog bića i kad sada na to gledam, sa svojih 25 bio sam nezreo i nesposoban za takve velike stvari. To se poslije pokazalo tačnim, ali do sada sam imao priliku nešto i da popravim. Najstariji sin Roko danas ima 20 godina i dosta se družimo, srećom, dobro se i slažemo iako smo u prirodnom sukobu — on kao predstavnik svoje i ja kao predstavnik svoje generacije — kazao je tada Karan.

Pročitajte još