Zavirite u luksuzni dom Beckhamovih! Raskoš i skupi detalji

Piše: L. B.

Dom Victorije i Davida Beckhama u londonskom Holland parku važi za jednu od najluksuznijih nekretnina koje posjeduju poznati.

Riječ je o vili koja, po pisanju medija, vrijedi oko 13 miliona funti, a također je i oličenje stila, dok su Beckhamovi za uređivanje enterijera angažovali poznatu dizajnerku enterijeraKeli Hopen.S obzirom na to da je Victorija zaljubljenica u modu i ima fenomenalan stil u svakoj prilici, nije ni čudo što je željela da svaki detalj u njihovom domu bude doveden do savršenstva.

Nije Victorija jedina, već je i David taj koji je perfekcionista, a govorio je o tome kako je on taj koji u njihovom domu najviše čisti i vodi računa o tome da se ujutru ne “ne bude u haosu”, već prije spavanja pospremi kuću jer mu prija da sve bude sređeno.

Premda porodica vodi računa o svojoj privatnosti, oni povremeno pokazuju fotografije iz svog doma, pa možemo vidjeti svu glamuroznu unutrašnjost u kojoj uživaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Od dnevnog boravka, gdje dominira kristalni masivni luster, pa do fantastičnih ormara koji se protežu od poda do plafona, do Viktorijinog walk-in garderobera, u njihovom domu sve odiše luksuzom…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Također, kako je riječ o velikoj vili, spratove povezuju viktorijanske stepenice, a ima mnogo detalja u samoj kući koji su rustični. Victoriji je bilo važno da ima mnogo prirodnog svjetla, tako da je čitav dom svjetao, prostran i vrlo praktičan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Još fotografija iz njihove vile pogledajte u galeriji:

Pročitajte još