Mariju Šerifović napali zbog sina Maria, ona im poručila: Sikter!

Piše: L. B.

Pjevačica, Marija Šerifović nedavno se, uz pomoć surogat majke, ostvarila u najljepšoj životnoj ulozi.

Fotografije i snimke sa sinom Mariom često objavljuje na društvenim mrežama, gdje se, nažalost, pored lijepih komentara često mogu pročitati i oni – popularno nazvani hejt komentari.

Ona je nedavno objavila video snimak na kome pleše sa bebom, dok je mališan u kenguru i uživa u maminom glasu i ljuljuškanju.

Prizor je mnogima razgalio dušu, ali bilo je i onih koji su na video snimku vidjeli nosiljku koja im se nije baš svidjela, a bilo je i onih koji su savjetovali Mariji da smanji muziku jer je mnogo glasna.

Marija Šerifović

“Kad vidim ove kengur nosaljke u pm. Niti za kukove, niti za bebi nožice (krivi noge djetetu)… užas, treba ih zabraniti”, “Znam da nisam pitana za savjet, ali bih iz iskustva prenijela da nosiljka nije adekvatna za novorođenče, položaj glave i rukica nije dobar”, “Nađi drugu nosiljku radi kukova, mila, sretni bili i uvijek mu pjevaj”, “Predivno što se nosite, ali molim te zamijeni ovu nazovimo ‘nosiljku’ od prvog dana do četiri meseca bebinog života… Ovako samo štetiš bebinoj kičmi, nije mu nimalo udobno”, bili su samo neki od 3.000 komentara koji su se nizali ispod snimka Marije i bebe.

Marija se često ne obazire previše na komentare, međutim, nakon svih ovih savjeta se oglasila i jasnom porukom im stavila do znanja da zna šta radi.

– Pa, ljudi, vi ste zaista nevjerovatni. Pojasnit ću vam jer trenutno imam živaca! BabyBjorn Mini je napravljen za bebe od 0 do 12 mjeseci i između tri i 11 kg. Također, najmanje moraju imati 53 cm. Svakako hvala na savjetima, jedino bih vas možda naučila kako se zaista dobronamjeran savjet piše, ali za to trenutno nemam živaca. Što se muzike tiče, ja mog učim šta je lijepa muzika od rođenja i jedino uz nju i spava kako treba. Ne brinite, mjerimo i decibele. Ustvari, da skratim, gledajte vaša posla. Ustvari – sikter! Za ostale, razumije se ljubav – napisala je pjevačica.

Pročitajte još