Pletivo s otkrivenim ramenima: Najveći modni trend sezone

Piše: L. K. P.

Svako godišnje doba sa sobom nosi određene trendove u modnoj industriji, pa tako ni najnovije zimske kolekcije high street brendova nisu iznimka. One nam nerijetko pokazuju koji će trendovi obilježiti ovu sezonu, a nakon što su police “preplavili” fashion komadi sa životinjskim uzorkom, tople krznene bunde u Mob wife estetici te mašnice na sve moguće načine, na red je stigao još jedan hit komad – pletivo s otkrivenim, golim ramenima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magdalena Maria Gontarz (@immegii)

Radi se o bezvremenskom lađa izrezu koji se svakih nekoliko godina ponovno vraća u modu, a proslavile su ga Brigitte Bardot i Audrey Hepburn, dok ga danas vrlo rado nose brojne trendseterice jer vizualno produljuje vrat i sužava ramena. Osim toga, riječ je o vrlo laskavom komadu jer stoji gotovo svima.

Pletivo ovakvog zanimljivog izreza također će svakom outfitu uvijek dati određenu dozu senzualnosti, a pristaje gotovo svakoj modnoj kombinaciji. Ako je suditi po ponudi high street brendova, trendseterice ove sezone najviše nose minimalističke komade neutralnih nijansi poput sive, smeđe i crne, boja koje su i inače karakteristične za ovo doba godine.

S obzirom na to da suptilno otkriva naša ramena, pletivo s dubokim lađa izrezom tako će savršeno pristajati različitim kombinacijama i može ići na gotovo sve. Od midi ili maxi suknji, kratkih hlačica s najlonkama u upadljivoj boji, pa do opuštenih traperica niskog struka koje su krajem 2023. godine doživjele veliki povratak.

Samim time nije nimalo teško zaključiti kako je nošenje pletenih pulovera, majica i topova spuštenih ramena jedan od najvećih trendova ove sezone, a mi smo izdvojili nekoliko naljepših komada za svaki budžet.

Pročitajte još