Kako se Đokovići oblače na skijanju: Pune baterije u Italiji

Piše: L. K. P.

Novak Đoković nakon Australijan Open puni baterije na zimovanju s porodicom, u italijanskom selu Ortizej u Val Gardeni.

Đokovići su česti gosti u italijanskoj regiji Južni Tirol, a ovaj put su tu radi skijanja, za koje sam teniser navodi da je u pitanju jedna od njegovih prvih ljubavi, još iz vremena kad je odrastao na Kopaoniku.

Ipak, zbog tenisa i straha od mogućih povreda koji idu u sklopu sa ovim sportom, Novak rijetko uživa u toj aktivnosti. Ali kada se odluči za poneki spust, to je obavezno sa svim članovima svoje četvoročlane porodice.

Ovaj put slike sa staze još nisu osvanule, iako od trenutka kada su kročili na aerodrom u Bolcanu, odakle se uputio u obližnje poznato skijalište Val Gardena, mediji ne prestaju da prenose detalje sa odmora, dok Italijani ponosno pišu o dolasku srbijanskog asa.

Na mreži X se pojavila fotografija, koja potvrđuje da Jelena, kao i Novak, zimske outfite planiraju detaljno i kombinuju bez greške.

Jelena je odabrala čizme, koje kada jednom kupite, nikada više ne brinete o obući za snijeg. U pitanju su čuvene Moon boots, koje su mnogi degradirali kao ultimativni modni trend, ali činjenica da se lako stilizuju, a super griju, bila je dovoljna da počnemo da ih viđamo i van skijališta.

Jedan od faktora koji mnoge buni kada su ove čizme u pitanju jeste i na koji način ih nositi, s obzirom na to da malo koje ski odelo može da se prebaci preko njih, ali trendseterke su našle rešenje u vidu termo helanki. Vrlo su jednostavne za stilizovanje, ali dovoljno efektne. Kako spadaju u basic komade, ostavljaju dosta prostora da nadogradite ostatak stajlinga.

U Jeleninom outfitu, dodatak je činila bijela rolka, koja se slagala uz jednobojne bele Moon boots, a centralni dio koji je privukao najviše pažnje bila je roze puf jakna sa širokim okovratnikom. U svom minimalističkom stilu, od aksesoara je imala samo crnobijelu torbicu, a kosu je uvila u opuštene talase.

Kako je Novak takođe pristalica minimalizma, tako i njegov ski outfit odiše ovim duhom. On je odabrao crne ski pantalone, Descente Chester ski jaknu, i ASICS patike, koje su Novakov izbor i za putovanje i za šetnju, kao i za teren.

Pročitajte još