Momčilo Otašević otkrio šta radi nakon razvoda od Jelene

Piše: L. K. P.

Momčilo Otašević i Jelene Perčin razveli su se prije više od godinu. Javnost u cijelom regionu bila je veoma iznenađena. Važili su za jedan od najskladnijih parova, a onda je Jelena otkrila da je zapravo sve to bilo samo iluzija.

– Ljubav je užasno nepredvidiva. Ono što smatram da ljubav jeste, nisam još doživjela. Naime, dok god je ego jači od emocije, mislim da to nije ljubav nego iluzija ljubavi. Ni iz jednog svog odnosa nisam otišla, a da se nisam dala do kraja. Zbog toga je sve i bolnije, ali ne mogu drugačije postupiti. To je lutrija i na njoj sam uglavnom gubila.- ispričala je Jelena tada za Gloriu.

Mnogi su pokušali da shvate šta je pravi uzrok kraha velike ljubavi, a šuškalo se i da je Momčilo varao Jelenu sa kolegicom Anom Uršulom Najev, međutim, ona je to demantirala.

Momčilo je nedavno za magazin Gloria priznao da mu je bilo veoma teško.

– Kad se to dogodilo, prvo sam pomislio da je smak svijeta – rekao je Otašević.

Ipak, kako ističe, nakon što je dobro promislio o svemu, shvatio je da u pitanju najbolja moguća odluka za porodicu.

– Međutim, kad sam razmislio, shvatio sam da je možda tako i bolje i tražio najbolje rješenje za djecu i po tome se ravnao. Nisam imao mnogo vremena da očajavam. Danas se trudim da mislim pozitivno i da se organizujem što bolje mogu u novonastaloj situaciji. Teško je, promjena je ogromna, a djeca su sad na prvom mjestu – naglasio je glumac.

Momčilo je u istom intervjuu otkrio da najviše uživa da s djecom provodi vrijeme u rodnoj Crnoj Gori.

– Najveće zadovoljstvo mi predstavlja boravak na Cetinju, kod roditelja i na moru. Tamo sam shvatio koliko Maša ima energije i često se pitao koliko može da trči i skače. Moja mama Nada i tata Duško kažu mi da je ista ja, da sam i sam bio takav, ako ne i gori – ispričao je ponosni tata.

Inače, Momčilo i Jelena vjenčali su se 2018. godine, a u braku su dobili dvoje djece – Mašu i Jakšu. Njih dvoje su često bili meta komentara budući da je Jelena od Momčila starija devet godina.

Pročitajte još