Halid Bešlić iskreno: Ja nisam osjetio trenutak kada sam bio otac

Piše: L. B.

Foto: AZRA

Legendarnog pjevača Halida Bešlića život nije uvijek mazio. On je sada progovorio o problemima koji su ga pratili kroz život, kao i o bolesti supruge koja je ostavila trajne posljedice.

Njegov privatni život, odnos sa ženom Sejdom sa kojom je već decenijama u braku, oduvijek privalači pažnju medija, pa je sada Halid otkrio i kako su se upoznali, ali i nepoznate detalje porodičnog života:

Pjevač se ostvario kao suprug, ali i i kao otac i kao dedo, pa ističe da su mu sve ove uloge veoma značajne:

– Ja nisam osjetio trenutak kada sam bio otac. Imam samo jedno dijete. Moja žena je imala problema sa jajnicima i zbog toga nismo mogli da imamo još djece. Imala je tumor na jajniku, to smo riješili operacijom i to je bila posljedica. Njima nikad ništa nije falilo… Ja sam stalno putovao, radio… ne možete se baviti muzikom, a da budete stalno kući, zato kažem da nisam osjetio te trenutke na pravi način – požalio se pjevač u emsiji “Premijera Vikend Specijal”.

Foto: AZRA

Halid je otkrio i šta mu nedostaje u životu i koje kolege mu posebno fale sada:

– Mladost mi neostaje! Vrijeme prolazi… to se neće vratiti, ali mi mladost nedostaje. Što se tiče kolega, mnogi mi nedostaju… Moja generacija nas polako napušta, nemaš sada s kim popiti kafu. Ima tu onih mlađih, ali ne ide da ja budem sa njim. Najviše mi nedostaju Kemal Monteno i Davor… sa njim sam bio jako blizak. Rastao sam se sa njima. Mi smo bili kafanski ljudi, fale mi… – rekao je pjevač sa sjetom u glasu.

Pročitajte još