I Victoria Beckham pije jabukovo sirće: Tajna dobrog izgleda bivše spajsice krije se u ova četiri koraka

Piše: L. K. P.

Victoria Beckham sinonim je dobrog fit izgleda. Naime, bivša spajsica ne samo da izgleda senzacionalno, već i adekvatno brine o svom zdravlju, a svoje korake sada je podijelila i s brojnim fanovima.

Victoria je otkrila da prati samo četiri koraka koji joj pomažu da održava lijep izgled – i mora se priznati da nisu nimalo komplicirani.

Dobro jutro uz jabukovo sirće. Jabukovo sirće je stari dobro poznati trik za održavanje fit linije i dobrog zdravlja organizma, a najbolje ga je konzumirati odmah ujutro na prazan želudac. To zna i Victoria jer su upravo nekoliko kašika jabukovog sirćeta način na koji ona započinje  dan. Victoria je dodala kako na ovaj način potpuno prirodno postiže ravnotežu razine šećera u krvi, poboljšava probavu i jača imunitet.

Također, napominje kako je bitno da jabukovo sirće bude prirodnog, organskog porijekla i ako ga ne možete popiti „sirovog“, slobodno ga razrijedite s vodom.

Bogati zeleni smoothie. Nakon nekoliko kašika sirćeta, kod Victorije je vrijeme za bogati zeleni smoothie.

Naime, ona i David jutra vole provesti uživajući u hranjivim napicima koji su bazirani na puno zelenog povrća kao što su špinat, brokula, krastavac, avokado i slično – uz dodatke celera, đumbira, limuna, jabuke…

Svi ovi sastojci Victorijin smoothie čine sjajnim antioksidanskom koji jača i štiti organizam te mu daje sva potrebna vlakna.

Tjelovježba 5 dana u sedmici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Victoria vježba čak 5 puta sedmično i to uz ličnog trenera koji je samo za nju osmislio setove vježbi. Međutim, vama ne treba nužno lični trener niti ovako intenzivan tempo – dovoljno je vježbati minimalno 3 puta sedmično, a ostale dane truditi se ispoštovati 12.000 koraka.

Victorijin trening sastavljen je od vježbi izdržljivosti i kardiovaskularnih vježbi koje još pomažu zadržati prepoznatljiv vitak izgled s definiranim mišićima.

 

Pročitajte još