Jessica Biel i Justin Timberlake pokazali sinove: Vješto ih kriju od javnosti

Piše: L. K. P.

Glumica Jessica Biel objavila je rijetke fotografije sinova na društvenim mrežama.  Na fotografijama sa zimovanja poziraju njen suprug Justin Timberlake i njihovi sinovi Silas (8) i Phineas (3).

– Valentinovo x3, napisala je Biel na svom Instagramu i tako pokazala da je idealno Valentinovo za nju kada su na okupu svi njeni najdraži dečki, a ova dva najmlađa vrlo vješto skriva od javnosti.

Naime, glumica ih ne objavljuje na društvenim mrežama, a nikada ih ne vodi na premijere ili neka javna događanja, pa bila ona namijenjena baš za djecu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Iako se nedavno njen suprug nedavno našao u centru medijske pažnje zbog verbalnog sukoba s bivšom curom Britney Spears, koja ga je u svojim memoarima optužila da ju je nagovorio na pobačaj, Jessica Biel damski je ostala izvan tog sukoba, a novim fotografijama kao da je željela pokazati svima koliko je Justin super tata i koliko je odan svojoj porodici.

Glumica je, doduše, prije godinu dana priznala da još uvijek pokušava naći pravi balans između majčinstva, braka, posla, prijateljstva…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake)

– Sve je to u meni poput uzburkanog oceana koji još ne znam smiriti. Željela bih sve strane zadovoljiti i ponekad je to doista teško. No moj savjet je da jednom sedmično trebate provesti bar jedan dan samo sa svojim partnerom kako bi održali strast i ljubav, kazala je glumica koja tvrdi da koliko god je majčinstvo lijepo smatra ga ‘najneseksi‘ poslom na svijetu.

No što god pričala, nema sumnje da uživa u svojoj porodici i braku, a ljubav prema Justinu pokazuje puno otvorenije nego svoju djecu.

Pročitajte još