Kćerke Brucea Willisa reagirale na novu fotografiju voljenog oca

Piše: L. K. P.

Uprkos teškoj dijagnozi koja ga je zadesila, afaziji, a potom i frontotemporalnoj demenciji, porodica Brucea Willisa trudi se da legendarni glumac živi svoj život što je normalnije moguće. Upravo zbog toga njegova ga je supruga Emma Heming Willis odvela na slapove Nijagare na izlet, gdje su uživali u ljepotama tamošnje prirode.

Tamo je nastala i fotografija koju je jučer, povodom Valentinova, Emma objavila na svom Instagram profilu, a na kojoj holivudska legenda nasmijan i sretan ljubi svoju suprugu u obraz, dok se iza njih pruža nevjerovatan pogled.

Fotografiju je u kratkom roku lajkalo 50 hiljada ljudi, a pojavili su se i brojni komentari, među kojima su bili i oni Willisovih kćerki iz braka s Demi Moore.

Tako je Scout Willis napisala kako je prizor ‘nevjerovatan’, dok je Tallulah rekla kako ‘obožava to’.

Inače, Emma Heming i Bruce Willis vezu su započeli 2007., nakon što su se upoznali u teretani, a dvije godine kasnije istu su ozakonili. U braku su dobili dvije kćerke, Mabel Ray (11) i Evelyn Penn (8). Osim njih, Bruce Willis iz braka s Demi Moore ima još tri kćeri – Rumer (35), Scout (32) i Tallulah (30).

Pročitajte još