Povratak na modnu scenu: Ovim čizmama ni Aleksandra Prijović nije odoljela

Piše: I. H.

Foto: Pixsell

Aleksandra Prijović je zvijezda čiji izgled i stajling definitivno ne mogu proći nezapaženo gdje god da se pojavi. To se posebno odnosi na njene koncerte gdje omamljenu publiku baca u trans svojim hitovima, ali i modnim izdanjima kojih uvijek pripremi više za svoju publiku.

 

Izuzetak nije bio ni treći održan koncert u Osijeku, za koji je pjevačica odabrala fantastične kombinacije. Aleksandra je koncert otvorila u čipkastom kombinezonu efektnog kroja sa samo jednom dugom nogavicom. Model ukrašen svjetlucavim elementima nadopunila je metalik sandalama s platformom.

 

 

Zatim se presvukla u na oko neutralniju odjevnu kombinaciju u crnoj boji, ali i dalje vizuelno vrlo efektnu. Nosila je kožni komplet s potpisom italijanske modne kuće Versace iz njihove linije pod nazivom Medusa, sastavljen od topa i minice.

Uz ta dva odjevna komada odabrala je visoke kožne čizme u crnoj boji s vrtoglavom potpeticom. Već smo imali priliku vidjeti najavu velikog povratka čizama iznad koljena.

 

 

Nakon godina dominacije polako su pale u zaborav i tek smo ih povremeno viđali u street style izdanjima. Iščezle su i iz kombinacija svjetskih zvijezda, a onda su se, skoro preko noći, vratile i postale pravi hit.

Hoće li i druga faza njihove popularnosti trajati godinama ili je u pitanju samo kratkotrajni povratnički trend, pokazat će vrijeme.

Pročitajte još