Jennifer Lopez šokirala priznanjem: Živjela sam u strahu da ću ostati sama

Piše: L. K. P.

Latino diva Jennifer Lopez ovih dana ima pune ruke posla, jer paralelno predstavlja svoj dokumentarac, ali i novi album istog naziva – ‘This Is Me…Now’. U posljednjem gostovanju, onom kod Kelly Clarkson, otkrila je i javnosti mnoge zanimljivosti iz svog života.

Gostujući kod Kelly Clarkson, 54-godišnja diva iz Bronxa pričala je prvenstveno o poslu i izlasku njezinog novog dokumentarca i albuma, no dotakla se i privatnog života i svojim priznanjem iznenadila mnoge.

Kroz razgovor je otkrila i kako je prije negoli se pomirila s Benom Affleckom, s kojim je bila zaručena prije 20 godina, živjela je u strahu da će ostati sama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Apple Music (@applemusic)

Trenutak kada su se ona i Affleck ponovno spojili bio je, kaže, poput filmskog zapleta. ‘Ovo nije bajka za djecu, ovo je prava bajka’, priznala je Jennifer Lopez rekavši kako je u ovom trenutku uistinu ‘narasla kao umjetnica i osoba’.

Potom su počele pričati o tekstovima pjesama na albumu, a voditeljica joj je rekla kako ima strah od veza jer u istima izgubi sebe, na što joj je Lopez rekla kako je njezin jedini strah da će ostati sama.

Budući da je odrasla u velikoj porodici koja je bila daleko od imućne, uvijek je netko bio kod kuće, stoga joj je trebalo puno vremena da nauči kako živjet sama, ali i kako da bude sama sebi najbolji prijatelj.

„Puno bolje danas funkcioniram, no trebalo mi je puno posla da dođem do ovog. Treba puno rada da promijeniš nešto na sebi, svoje navike, a upravo se o tome radi u filmu – mijenjanju navika.“

Pročitajte još