Mama Novaka Đokovića otkrila koje Jelenino pravilo krši kada je sa unucima

Piše: L. K. P.

Majka teniske legende Novaka Đokovića Dijana jednom je prilikom, dok je gostovala u emisiji „Dok anđeli spavaju“, progovorila o svojim unucima Stefanu i Tari, koje Novak ima sa suprugom Jelenom.

– Jako sam sretna što imam unuke. Možda ne provodimo s njima onoliko vremena koliko bismo željeli, ali i to što provodim zaista mi puno znači i nekako me vraća u djetinjstvo, u period kad su moja djeca bila mala, kad možda nisam imala vremena da se igram s njima. Ja nisam tu da ih odgajam, to će mama i tata, ja sam tu da u njima uživam i da možda nekad prekršim neke stvari koje im oni ne dopuštaju, ali u tome i jest čar, ispričala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Naime, poznato je kako Novak i Jelena imaju strog režim prehrane, pa tako i svoju djecu uče o prehrani bez glutena, a baka Dijana ispričala je što se dogodi kad joj unuci dođu u posjet.

– Kad god ima vremena, pokušavamo se vidjeti, otići na jezero, prošetati… Dođu kod nas kući, da i unuci osjete tu toplinu doma kod bake i djeda. Vole moje palačinke. Uvijek se čuje: ‘Bako, spremi nam palačinke!’ pa se onda nadmećemo: ‘Koje ćete, bezglutenske ili normalne?’, a Stefan kaže: ‘Bako, normalne, pusti te bezglutenske’, ispričala je kroz smijeh.

Pročitajte još