Jennifer Aniston otvorila vrata svog ormara: Ovo je san svake žene

Piše: L. K. P.

Jennifer Aniston vlasnica je ormara u kojem se skrivaju neki komadi koji uživaju status ‘ikoničnih’. Mnogi bi rado zavirili i prekopali njene vješalice i police, a glumica je u najnovijoj objavi na Instagram otkrila kako izgleda dio njene luksuzne garderobe smještene u sklopu njene vile na Bel-Airu koju dijeli sa svoja tri psa.

I baš kako mnoge dame maštaju, odjeća je posložena u prekrasni veliki walk-in ormar koji je pun svjetla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Ormar je nalik kakvom modnom butiku te je izrađen od drvenih stijenki, a toliko je velik da se u njega može smjestiti čak nekoliko članova njezinog tima zaduženog za stajlinge i ljepotu. Naravno, u jednom je dijelu smješten i kutak za ljepotu s velikim ogledalom sa svjetlima i stolicom na kojoj sjedi dok je šminkanje u toku.

Podijeljene fotografije otkrivaju kako se glumica spremala za dodjelu nagrada People’s Choice na kojoj je dobila nagradu za svoju ulogu u seriji ‘The Morning Show’. Večer dodjele nagrada obilježila je njezina kratka crna haljina koja je pokazala kako ‘mala crna haljina’ nikad ne iznevjeri, a popularna frizura ‘rachelica’ zauvijek je ‘as iz rukava’ na koji zvijezda tv serija može računati u svakoj prilici.

Pročitajte još