Lepa Brena spakovala kofere i otputovala u Monako: Pokazala pogled od milion dolara i luksuz koji je okružuje

Piše: L. K. P.

Lepa Brena spakovala je kofere i otputovala u Monako, odakle se sada i oglasila.

Naime, objavila je na Instagramu pogled iz svog stana koji posjeduju u Monte Karlu, a prizor je pravi raj za oči.

Pjevačica je pokazala pogled od milion dolara i čisti luksuz koji ih okružuje , nema sumnje da će se Brena dobro odmoriti i da će napuniti baterije.

Inače, Lepa Brena godinama posjeduje stan u Monte Karlu ima komšinicu koja je svjetski poznata, i to ni manje, ni više nego “kraljicu popa” Madonnu.

Brena i američka zvijezda nemaju stan u istoj zgradi, ali su im terase jedna preko puta druge, pa samim tim jedna drugoj gledaju u prozor.

Brena i Boba Živojinović godinama posjeduju nekretninu u Monte Karlu, gde se trenutno nalaze. Kada je zavladala pandemija, oni su se, maltene, tamo preselili jer su im dani ljepši i ispunjeniji. Poznaju dosta ljudi i osjećaju se kao pravi domaćini. Mnoga poznata imena iz svijeta biznisa posjeduju  nekretnine po Monte Karlu, a među posljednjima je i Madonna. Ona je kupila stan do zgrade u kojoj je Brena. Stanovi su im čak iste kvadrature i imaju isti raspored prostorija – otkrio je ranije izvor za srbijanske medije.

– Srela sam Madonnu u Monte Karlu u liftu i vidjela sam omanju ženicu koja mi je ličila na nju. Bila je sa obezbijeđenjem, naočale je imala, krenula žena na džoging. Ja kažem “vidi ovu žensku, ista je Madonna” i na kraju sam ukapirala da jeste ona – ispričala je Brena svojevremeno.

Pročitajte još