Žena Zlatana Ibrahimovića u modnom izdanju koje skida godine, a svako ga može sebi priuštiti

Piše: L. K. P.

Zlatan Ibrahimović je, kažu, najzgodniji penzioner, ali i za njegovom nevjenčanom suprugom se okreću na ulici iako gazi šestu deceniju. U čemu je tajna fantastičnog izgleda Helene Seger, dame koju rijetko viđamo nasmijanu, ali uprkos tome uvijek uspijeva da nas ostavi bez teksta.

Zgodna Šveđanka svojevremeno se bavila modelingom, pa bi i to mogao da bude odgovor na pitanje. Poznata je po klasičnom stilu odijevanja, ne voli ništa nametljivo, a zaintrigirala nas je i stajlingom u kojem su je paparaci uhvatili ovog februara.

Mnogi bi rekli da se džins ne preporučuje pripadnicama ljepšeg spola kada zađu u neke decenije. Drugi, pak, smatraju da je ovaj materijal vječan i da ne postoje nikakve granice, pa ni generacijske. To vjerovatno misli i Helena.

Bez obzira na sve, žena Zlatana Ibrahimovića u outfitu koji skida godine ovih dana je glavna zvijezda Milana. Uskim poluspuštenim farmerkama dodala je nešto širu, ali kratku teksas-jaknu u istoj nijansi, zakopčala je samo posljednje dugme i smakla je s ramena, otkrivajući crnu majicu.

Stajling su začinile marama oko vrata u plavim tonovima, tašna i duboke bijele patike. Apsolutno u trendu. Supruga Zlatana Ibrahimovića pokazala je kako se ide u shopping, a sve što smo u tom trenutku vidjeli na njoj svako može da priušti.

Pročitajte još