Jelena Perčin na meti žestokih kritika zbog kćerke: Evo šta joj prijateljice zamjeraju

Piše: L. K. P.

Jelena Perčin iz prvog braka s ppoduzetnikom Kristijanom Babićem ima nasljednicu Lotu. Kćerka Jelene Perčin ima 14 godina, a glumica je sada otkrila kako je vaspitava.

Mnogi joj prigovaraju da nije primjerno to što dopušta kćerki da kući dovodi dečka.

-Društvo dolazi kod mene kući, ona ima dečka i dečko dođe kod mene kući, rekla je glumica i priznala da joj prijateljice zamjeraju.

-Moje drugarice umiju da mi kažu ‘Pa kako ti to?!’, a meni je puno zdravije da ona ima tu slobodu da mi dođe da me upozna sa svojim dečkom, da su kod nas kući nego da su u nekom parku na zimi ili da su u nekim kafićima koji su meni puno neprimjereniji za njenu dob od 14 godina jer je tamo izložena i alkoholu, duhanu i svemu, komentarisala je Jelena gostujući u podkastu ‘Mame kod Lane’.

Jelena se nedavno nakon četiri godine razvela od glumca Momčila Otaševića sa kojim ima dvoje djece.

– Svaki razvod je ružan i mučan. Zbog njega imaš osjećaj poraza i neuspjeha u životu. Iz vlastitog iskustva mogu reći da, bez obzira na povrede i nepravde koje doživiš, dijete uvijek mora biti iznad svega toga.

Ako su roditelji odgovorni i vole to dijete više od sebe, onda se stvari daju dogovoriti na vrlo civilizovanin način, izjavila je tada za hrvatske medije Jelena.

Pročitajte još