Indira Levak iskreno: Nijedan brak nije idealan, pa ni moj

Piše: L. B.

Poznato je da se slavna Županjka osim uspješne muzičke karijere i one s dizajniranjem namještaja te iznajmljivanjem apartmana može pohvaliti i sa skladnim ljubavnim životom kojeg dijeli sa suprugom Miroslavom Levakom. Sada je otkrila kako su se upoznali, ali ispričala da i u njihovom braku ima trzavica.

 

‘Ja sam Djevica, on je Ovan i vrlo smo glasni kad krene frka. Pomirimo se kasnije i nakon 25 godina smo shvatili da je besmisleno ne pričati ili raspravljati se danima. Mi se zagrlimo, poljubimo i krenemo dalje u nove pobjede’, rekla je pjevačica za Informer i otkrila zašto jeomiljena među muškarcima.

Indira Levak objavila sliku sa suprugom Miroslavom i otkrila: 'Oboje smo  ranjeni' - Večernji.hr

Kazala je da muškarci ‘vole tu njenu žensku snagu’. Kad je upoznala supruga, ‘bio je stegnut, malo se opirao, mislio je šta će sa pjevačicom’, a ona je njega prva pozvala’. Umjesto u 12 sati, na spoj je stigao tek u 19 sati. Otkrila je da joj ‘suprug parira po energiji, jer volim snažne, dominantne muškarce koji vode glavnu riječ u kući te da je tu da ga prati i podržava, kao i on nju’.

Podsjetimo, karizmatična pjevačica u sretnom je braku sa suprugom Miroslavom Levakom, za kojeg se udala prije deset godina.

 

Pročitajte još