Kraljica Letizia sve je iznenadila novom hit frizurom: Kakva promjena imidža

Piše: L. K. P.

Kraljica Letizia odlučila se za promjenu frizure i ošišala dugu kosu. Kraljica se odlučila na dugi bobom, odnosno lob. Sa suprugom, 56-godišnjim kraljem Felipeom VI., ugostila je predsjednika Paragvaja, Santiaga Peñe Palaciosa i prvu damu Leticiju Ocampos. Na svečanom ručku koji se održao u Palači Zarzuela, španjolska se kraljica pojavila u elegantnom izdanju.

Za ovu priliku odlučila je odjenuti sofisticirano odijelo španjolskog brenda BIMBA Y LOLA , majicu obrubljenu čipkom i crne salonke, no najviše je pažnje ipak privukla njena nova frizura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Spanish Royal Family (@spain_royal)

Izgleda da se oprostila se sa svojom dugom, bujnom smeđom kosom i zamijenila je nešto modernijim rezom. Riječ je o bobu – popularnoj frizuri koja ne izlazi iz trenda već nekoliko godina, pa se tako predviđa i da će obilježiti 2024. godinu. Pedesetjednogodišnja kraljica odlučila se za dulju varijantu ovog bezvremenskog reza, tzv. lob, koji seže tik do ramena. Ovu holivudsku frizuru nosila je u elegantnom, zaglađenom stilu, a posebno su simpatične njezine sijede vlasi, od kojih ne odustaje. Kako bi upotpunila cijeli look, istaknula je oči i usne make-upom u neutralnoj nijansi, koja je dodatno dovela do izražaja njezinu prirodnu ljepotu.

Inače, kraljica Letizia je prije udaje za španskog kralja Felipea VI bila uspješna novinarka i televizijska voditeljica u informativnom programu. Dugi bob je nosila taman prije nego što je započela njezina ljubavna priča s poznatim neženjom, što samo potvrđuje da je ova frizura prošla test vremena. Supruga je upoznala na novinarskom zadatku 2002. godine, a vjenčali su se u maju 2004. u madridskoj katedrali Almudena te dobili dvije kćeri – 18-godišnju princezu Leonor i 16-godišnju infantu Sofiju.

Pročitajte još