Kraljica Rania opet održala modnu lekciju: Iz zavodljivih hlača uskočila u tradicionalnu haljinu

Piše: L. K. P.

Prilikom baš svakog javnog pojavljivanja kraljica Rania potvrđuje laskavu titulu jedne od najstajliš dama s kraljevskih dvora. Ovaj put je pokazala čak dva sjajna stjalinga, tako različita, a tako stilski besprijekorna.

Jordanska kraljica ponovno je oduševila svojim modnim izborima. Kraljica Rania inače slovi za pripadnicu kraljevskih porodica s najviše stila, a njena vještina poigravanja s trendovima i klasičnim komadima koje nevjerojatno dobro spaja s elementima tradicionalne odjeće je zapanjujuća.

Na Web Summitu koji se održao u Dohi kraljica je pokazala zavodljivu kombinaciju u crnoj boji s efektnim dodatkom srebrne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Chic i stajliš kombinacija sastojala se od crnih hlača ravnih nogavica s vrlo efektno istaknutim zatvaračem i džepovima na preklop izrađene od vune čiji dizajn potpisuje Bottega Veneta. No najviše pažnje privukao je Alessandra Rich metalizirani srebrni sako kratkog dizajna s velikim ovalnim gumbima. U kombinaciju se savršeno uklopila Bottega Veneta ‘The Handle’ kožna torba izrađena prepoznatljivom intrecciato tehnikom.

Nakon toga kraljica Rania je posjetila Muzej kuću Sharifa Husseina u Aqabi i svojim stajlingom pokazala koliko je vješta u modnim kombinacijama i izborima. Nosila je dugu bijelu haljinu zvonastog kroja s ljubičastim printom oko ovratnika i rukava. Iako još nije otkriveno tko stoji iza dizajna ove haljine koja se vješto poigrava tradicionalnim elementima, modnim znalcima nije trebalo puno da uoče sjajne bijele Jimmy Choo salonke i još jednu Bottega Veneta torbicu, ovog puta Double Pocket Flap u trendi bordo boji, nijansi koja je najavljena kao hit izbor za torbice.

Pročitajte još