Samo oni mogu ostvariti vaše ljubavne snove: Ovo su najromantičniji horoskopski znaci

Piše: I. H.

Iako se nekad čine izuzetno hladno i rezervisano, u njihovoj glavi vrte se najromantičnije priče i scenariji, kakvih se ne bi sjetili ni majstori holivudskih drama. Kada im otvorite vrata svog svijeta, pripadnici ova četiri znaka u stanju su da vas maze do besvjesti i ostvare sve vaše ljubavne snove.

 

U kategoriji zvanoj najromantičniji horoskopski znaci prvo mjesto, možda i neočekivano, zauzima – Bik. Slijede Lav, Vaga i Ribe, navodi hellomagazin.hr.

Ako ste romantična osoba i tragate za istim takvim partnerom, oslonite se na savjete stručnjaka za horoskop. Nećete pogriješiti. Ni u jednom trenutku provedenom sa Bikom, Lavom, Vagom ili Ribom neće vam nedostajati nježnosti i topline. Vjerujte nam na riječ.

 

Bik

 

Iza svoje čvrste fasade Bik uvijek sanjari o romantici. Ovim znakom Zodijaka vlada Venera, planeta ljubavi i ljepote, što znači da ga privlače sve lijepe stvari u životu, a romantika je jedna od njih.

 

Obasipat će vas darovima, ušuškati u toplo dok gledate film i masirati vam leđa kada ste pod stresom. Na kraju krajeva, nijedan znak nije senzualniji od Bika.

 

 

Lav

 

Da li ste iznenađeni što se Lav našao na ovoj listi? Rođen pod vladavinom Sunca, nastoji da ljude koje voli obasipa dobrom energijom i pozitivnim vibracijama kad god može.

 

Nema problema s iskazivanjem privrženosti, što može da zasmeta samo ako ne volite sladunjave i pretjerane izlive nježnosti u javnosti. Uz Lava budite uvijek spremni za kraljevski tretman.

 

Vaga

 

Vage obožavaju proces udvaranja i zaljubljivanja. Kada bi se one pitale, ta početna faza nikad se ne bi završila. Niko ne razumije prava ljubavne igre bolje od Vaga.

 

Rođene pod vladavinom Venere, vole da koketiraju i šarmiraju sve oko sebe, ali kada se zaljube, osoba sa kojom su može biti sigurna da samo ona ima njihovo srce na dlanu.

 

 

Ribe

 

Ribe su opsjednute romantikom. Niste ni sumnjali, zar ne? Uostalom, one vole da odlutaju u svijet mašte i smatraju da je njihov cilj da život učine čarobnim. Ne samo svoj, već i život osoba koje vole.

 

Ako ste u vezi s Ribom, pripremite se za slatke ljubavne poruke, duga maženja i beskrajne razgovore o osjećanjima. Učiniće vašu stvarnost podnošljivijom i čarobnijom.

Pročitajte još