Leonardo DiCaprio na stubu srama: Fatalna ljepotica otkrila bizarne zahtjeve koje ima tokom odnosa

Piše: I. H.

Slavni holivudski zavodnik Leonardo DiCaprio našao se na stubu srama nakon što je Playboyev model Hieke Konings (22) otkrila sve detalje njihovog susreta u tajnom klubu u Los Angelesu. Naime, u njega se može ući samo uz posebne pozivnice, tako da gosti imaju garantovanu privatnost. Upravo na tom mjestu su se upoznali glumac i ova vrlo izazovna mlada djevojka.

 

U intervjuu za nizozemsko izdanje ‘Playboya’ manekenka je ispričala kako je poljubila Lea, ali da je ipak odbila ponudu da ode s njim kući.

 

“Bio je izuzetno šokiran. Naravno da nije navikao na to. Rekla sam mu da neću, jer ga ne poznajem dobro”, rekla je i dodala da joj je on odgovorio da poštuje njenu odluku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♥ HIEKE ♥ (@hieke_konings)

 

No, nakon toga se okrenuo drugoj djevojci, koja nije odoljela poznatom zavodniku, te je otišla s njim.

 

Hieke je otkrila da je za nju Leonardo previše čudan i prestar.

 

Na pitanje kako su stupili u kontakt odgovorila je da je za glumčev stol doveo njegov menadžer koji joj je prišao s riječima: “Leo želi razgovarati s tobom”.

 

Poljubac s holivudskom zvijezdom je opisala kao prosječan.

“Bilo je u redu, ali definitivno ne najbolji koji sam imala”, kaže ona.

 

Manekenka je zatim istaknula da iako nije spavala s Leom, ima nekoliko prijateljica koji su provele noć s njim i tvrdi da on ima neke upitne preferencije u spavaćoj sobi.

 

“Jedna prijateljica je otkrila da je držao slušalice na ušima tokom seksa jer je nije želio čuti. A druga je ispričala da joj je čak stavio jastuk preko glave”, objasnila je.

 

S druge strane, za strane medije iz PR tima Leonarda DiCaprija kratko je rečeno:

 

“Leo tvrdi da nikada nije upoznao ovu damu”.

 

Pročitajte još