Zašto svi skraćuju kosu: Hollywoodske zvijezde već nose ovu kratku frizuru

Piše: L. K. P.

Bob je jedna od najtraženijih frizura, a ove godine mnoge zvijezde nose upravo ovu skraćenu verziju.

U protekla dva mjeseca, Jennifer Aniston, Penelope Cruz, Zendaya… i druge slavne dame odlučile su skratiti kosu te bob frizuru ponovno pretvorile u vodeći trend.

Ova elegantna frizura odlična je opcija ako želimo skratiti kosu, a možemo je nositi u raznim varijantama.

Ako razmišljaš o skraćivanju kose u neku od kratkih verzija bob frizure, nisi jedina, budući da se ova chic frizura prometnula u jednu od najpopularnijih od početka ove godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charithra Chandran (@charithra17)

Bezvremensko elegantan bob nose i zvijezde poput Ayo Edebiri, Carey Mulligan, Americe Ferrere, Jennifer Aniston, Penelope Cruz i Zendaye, stoga se čini da bi bob mogao biti veliki trend tokom cijele godine, a jedva čekamo vidjeti sve nove verzije koje će se nositi!

Od ultra kratkih bob frizura, dužine tek ispod ušiju, do ravnih lookova inspiriranih 90-ima i elegantnih verzija italijanskog boba, bob je iznimno chic te jako prilagodljiv. Ova zabavna frizura može stilizirati da u potpunosti pristaje našim crtama lica te ih lijepo naglasi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thylane-Lena rose (@thylaneblondeau)

Trenutnu veliku popularnost boba neki pripisuju i jednostavnom neprestanom kruženju trendova, nakon moderniziranih dužih frizura iz 70-ih, sad su tako na redu lookovi inspirirani stilovima frizura iz 90-ih, s bobom kao vodećom frizurom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Rastu popularnosti boba svakako je pridonijelo i to što upravo kraću varijantu boba nosi mnogo zvijezda te bob frizure viđamo posvuda, od crvenih tepiha do modnih pista i društvenih mreža, što nam onda pruža i neiscrpan izvor inspiracije i za vlastitu frizuru.

Također, proljeće koje samo što nam nije stiglo, za mnoge simbolizira i sezonu promjena, stoga se neki od nas odlučuju na skraćivanje kose u bob frizuru i kao vrstu proljetnog beauty osvježenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by America Ferrera (@americaferrera)

Bez obzira na to na koju se verziju boba odlučimo, ako želimo skratiti kosu, ovu kraću frizuru možemo stilizirati na mnogo predivnih načina, uz pomoć raznih alata i proizvoda za stiliziranje!

Izvor: Miss7

Pročitajte još