On je bio velika ljubav Snežane Savić: Brak im je trajao nekoliko godina, a evo zašto nakon njega više nije pomišljala na udaju

Piše: L. K. P.

Glumica Snežana Savić godinama je gradila blistavu glumačku karijeru, a publika ju je obožavala zbog ljepote, šarma i istinskog talenta za glumu koji je imala.

Uprkos godinama zadržala je ljepotu, pa i danas nosi titulu jedne od najljepših žena u regionu. Iako veoma popularna Snežana nije često željela da u javnosti govori o svom privatnom životu, pa se tako o njemu i danas malo toga zna.

Ipak, neke stvari dospjele su u javnost i tu i ostale, a jedna od njih je i ljubavna priča koju je proživjela sa poznatim režiserom i scenaristom Dragoslavom Lazićem.

Njih dvoje su se zavoljeli, vjenčali, a zatim i dobili kćerku Anitu. Ipak, ubrzo su odlučili da stave tačku na svoj brak, a Dragoslav je sreću pronašao kraj 32 godine mlađe kolegice, Dragane Turkalj, s kojom je dobio i blizance Lazara i Iskru.

Dragoslav je prije Dragane, a nakon Snežane bio u braku sa slovenskom kostimografkinjom i producenticom Dunjom Klemenc, s kojom ima sina Zorana i kćerku Katarinu.

Foto: M.M./ATAImages

Snežana je jednom prilikom istakla da ima, kako kaže, normalan odnos s bivšim emotivnim partnerom.

— Moj bivši suprug je dobio djecu prije nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom — istakla je Snežana tada za srbijanske medije, pa je dodala:

— Viđam njegove bliznance na rođendanima naše zajedničke unuke, tačnije naše kćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke.

Snežana je zbog svoje ljepote često imala dosta udvarača, ali u javnosti o njima nikad nije željela da govori. Jednom prilikom Snežana je otkrila da ima prijatelja s kojim provodi vrijeme, ali da ne planira da stane na ludi kamen.

Ona je tada priznala da joj prija sloboda i da joj vezivanje za nekog  više nije opcija. Ipak, kao i svakoj ženi prija joj da ponekad ima društvo i da se osjeti voljenom, ali joj brak nije ni na vidiku.

Izvor: Glossy.rs

Pročitajte još