Ovo modno izdanje odabrala je kraljica Rania za najvažniji trenutak u životu: Tradicionalno, moderno, a zanosno

Piše: L. K. P.

Kralj Abdula II od Jordana odlikovao je juče u Amanu svoju suprugu kraljicu Raniju Ordenom Velikog kordona Al Nahde (Reda renesanse).

Kraljica je odlikovana “u znak zahvalnosti za njenu istaknutu službu, vodeću ulogu u napretku jordanskog društva i entuzijastičnu podršku Jordancima u svim oblastima”.

Jordanski kralj odlučio je da uruči supruzi orden u okviru obilježavanja 25. godišnjice njegovog dolaska na prijesto, a Ranija je za ovu priliku spremila prikladan stajling.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Poznata po vrlo elegantnom i poslovnom stilu, kraljica Jordana sada se odlučila za otmjenu haljinu koja objedinjuje i tradiciju i aktuelne tendencije u svijetu mode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

Pojavila se u crnoj haljini sirena-kroja, modelu crnom boje koji prati liniju tijela i ima duge rukave. Poseban detalj su dijagonalne crveno-crne kožne pruge u gornjem dijelu, u obliku slova V, s decentnim izrezom ispod okovratnika.

Kraljica Rania upotpunila je svoje izdanje crvenim salonkama, dok je u ruci nosila clutch tašnicu modne kuće Bottega Veneta, crni model tkan prepoznatljivom intrecciato tehnikom koja je zaštitni znak ovog brenda.

Izvor: Glossy.rs

Pročitajte još