Pamela Anderson na naslovnici bez šminke, nastavlja putem koji je odabrala: Radim to za sve cure

Piše: L. K. P.

Pamela Anderson (56) nastavlja se pojavljivati u javnosti bez šminke. Ovaj put glumica i model pozirala je za modni magazin CR Fashion Book. Govorila je o tome kako prihvaća prirodnu ljepotu i osjeća se ugodno u vlastitoj koži. Njezina hrabra odluka da svuda ide bez šminke, kaže, bila je poziv na autentičnost u digitalnom dobu.

Sve je počelo kada se Pamela pojavila u rujnu prošle na modnoj reviji na Sedmici mode u Parizu bez šminke. Za CR Fashion Book rekla je da se “osjećala slobodno” tokom tog događaja i da je to učinila “za sve djevojke”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CR Fashion Book (@crfashionbook)

Kaže da joj je drago što je njeno pojavljivanje na događaju imalo pozitivnu poruku. Anderson se osvrnula na to kako joj je usvajanje novog načina života pomoglo da stvori svoju “vlastitu vrstu ludila”.

– Moraš imati smisla za humor na vlastiti račun. Sada jedva da se moram i spremati kada nekuda idem. U ovoj industriji se osjećaš kao da pola života provedeš u stolici za šminkanje. Imam puno sjajnih prijatelja koji su šminkeri, frizeri i stilisti i sve su to važni ljudi, ali svaki dan gubiš sebe. Lijepo je izazivati sebe i upasti u to ludilo. Ja stvaram vlastitu vrstu ludila, kaže.

Pročitajte još