Majka Nataše Bekvalac oduševila stajlingom: Ko kaže da žene u 70. ne mogu biti modne ikone

Piše: L. K. P.

Nataša Bekvalac često svoje pratitelje na društvenim mrežama nasmijava šalama na sopstveni račun i teško je izdvojiti najbolji iz zbirke “bekvalizama”.

Poznato je da ima izuzetno duhovitu komunikaciju sa članovima porodice, naročito sa majkom.

Gospođa Mira , koja je nekim čudom uspela da zaustavi vreme, u decembru je proslavila 71. rođendan. Verovali ili ne.

Popularna pjevačica i njene sestre Kristina i Dragana od mame su naslijedile ljepotu i dobre gene, a mora se priznati – i istančan ukus.

Ona, kao dama starog kova, uvijek glasa za eleganciju i klasiku, ali je nedavna zabava povodom šestog rođendana najmlađe unuke Katje bila prilika da napravi mali iskorak.

Dok njen suprug Dragoljub Bekvalac, kao bivši sportista, voli opušteniju garderobu, pa se u takvoj i pojavio na slavlju, Mira se opredjelila za efektnu maslinastozelenu kombinaciju: široke pantalone i košulju, a ispod je imala klasičnu crnu majicu.

Poseban šmek priči dala je marama sa tufnama, vezana oko vrata.

Ova nijansa zelene sjajno se složila sa Mirinom bojom kose i u potpunosti je odgovarala ambijentu koji su krasili crni i ljubičasti baloni.

U svakom slučaju, majka Nataše Bekvalac je ispratila temu zabave, pokazavši da bi i te kako mogla da stane rame uz rame sa svjetskim ikonama stila njenih godina.

Izvor: Hello.rs

Pročitajte još