Kraljevska porodica objavila fotografiju princeze Kate: Evo kako izgleda nakon zahvata

Piše: L. K. P.

Nakon što se već mjesecima javnost pitala šta se događa s princezom Kate, kraljevska porodica je objavila njenu novu fotografiju. Na Instagram stranici princa i princeze od Walesa objavljena je slika koja je nastala prošle sedmice. Na njoj princeza Kate pozira sa svojom djecom Georgeom, Louisom i Charlotte, a fotkao ih je princ William.

– Hvala vam na lijepim željama i podršci u protekla dva mjeseca. Svima želim sretan Majčin dan, napisala je princeza.

U protekla dva mjeseca na internetu je nastalo mnoštvo teorija zavjere o nestanku princeze iz javnosti, a na novoj slici izgleda kao i prije operacije. Slika je za sat vremena skupila pola miliona lajkova.

Princeza Kate učestvovat će 8. juna na vojnoj paradi u povodu rođendana monarha i bit će to njen prvi službeni angažman od operacije abdomena sredinom januara. Iako se najavljivalo da se Kate na dužnosti vraća za Uskrs, izgleda da se to neće dogoditi.

Princeza Kate zadnji put se u javnosti pojavila na Božić, a sredinom januara hospitalizirana je u londonskoj klinici zbog “planirane operacije abdomena”. Palača se tada suzdržala od navođenja razloga za operaciju.

Od godine 1748. paradom pod nazivom Trooping the Colour obilježava se rođendan britanskoga suverena. Ta se ceremonija uvijek organizira druge subote u lipnju bez obzira na datum rođenja monarha.

Pročitajte još