Jedna od najljepših glumica danas slavi 66. rođendan: Ovo su najbolja modna izdanja Sharon Stone

Piše: L. K. P.

Američka glumica, producentica i bivši model Sharon Stone 10. marta slavi 66. rođendan, a osim svojim upečatljivim ulogama, oduvijek oduševljava svojim modnim kombinacijama. Od samog početka karijere slovila je za jednu od najseksepilnijih glumica svijeta, a čak i 30 godina nakon izlaska filma “Sirove strasti” koji ju je doslovno lansirao u zvjezdanu orbitu, i dalje osvaja besprijekornim izgledom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Zahvaljujući odličnom smislu za modu, jedna je od poznatih dama čije transformacije rado pratimo, ali i onih koje pamtimo. Ususret još jednoj dodjeli Oscara prisjetili smo se najglamuroznijih i najupečatljivijih izdanja Sharon Stone.

Prije nešto više od dva i pol desetljeća, tačnije 1998. godine na dodjeli Oscara u potpunosti je promijenila tadašnji oskarovski “dress code” odjenuvši za crveni tepih bijelu košulju američkog high street brenda Gap koju je savršeno iskombinirala s maxi suknjom od svilenog tafta poznate američke dizajnerice Vere Wang.

Na humanitarnoj večeri Making Medical History Gala u New Yorku 2018., glumica je oduševila u maloj crnoj haljini koja je neizostavni komad u svačijoj garderobi, a njoj je pristajala kao salivena. Elegantna midi haljina nabranog izgleda i zavodljivog dekoltea istaknula je vitku figuru glumice na kojoj bi joj zavidjele i mnogo mlađe kolegice, a Stone je outfit dodatno upotpunila crnim salonkama na petu, crnom clutch torbicom i dijamantnim nakitom.

Na after partyju nakon Oscara 2020. godine američka je glumica oduševila još jednom crnom haljinom, ali ovog je puta bila riječ o dugačkoj čipkastoj poluprozirnoj haljini sa šljokicama i zanimljivom mašnom na struku modne kuće Elie Saab. Glamurozan look Stone je dodatno upotpunila efektnim voluminoznim ogrtačem, crnim salonkama na petu te zlatnim visećim naušnicama.

Tokom 75. filmskog festivala u Cannesu 2022. godine, na premijeri filma “Zauvijek mladi”, glumica je privlačila poglede u senzacionalnoj plavo-bijeloj Dolce&Gabbana haljini. Kreacija koju je nosila imala je prorez koji je pokazivao njezine noge, a chic look upotpunila je tamnoplavim cipelama na petu, visećim dijamantnim naušnicama i besprijekornim make-upom.

Na Vanity Fair partyju 2023. Stone je oduševila glamuroznom žutom haljinom s pripadajućim ogrtačem u znaku cvjetnog veza na porubu. Zapravo je bila riječ o kreaciji libanonskog dizajnera Tonyja Warda, a modnu kombinaciju dodatno je upotpunila dijamantnim naušnicama brenda Giorgio B i minijaturnom torbicom modne kuće Dolce&Gabbana.

Početkom 2024. glumica je zablistala i na 74. Berlinskom međunarodnom filmskom festivalu kada je crvenim tepihom prošetala u glamuroznoj bijeloj haljini modne kuće Dolce&Gabbana i crnom voluminoznom ogrtaču koji je tek ležerno prebacila preko ramena. Outfit kojim je privlačila poglede upotpunila je parom dugih crnih rukavica, choker ogrlicom i clutch torbicom sa šljokicama.

Pročitajte još