Holivudske dame u punom sjaju: Sve haljine s oskarovskog crvenog tepiha

Piše: L. K. P.

 

Nova sezona nagrada u Hollywoodu sinoć je službeno završena 96. dodjelom Oscara.

Mjeseci pripremanja za pojavljivanje na dodjeli u pozorištu Dolby u Los Angelesu sinoć su napokon okončani, a pojedinim zvijezdama itekako su se isplatili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by On The Red Carpet (@ontheredcarpet)

Svi su pričali o kreaciji u kojoj je glumica Emma Stone pokupila svojeg drugog Oscara – radi se o haljini kuće Louis Vuitton s kojom je na kraju imala sitnih problema jer je, kako je glumica rekla, pukla dok je plesala na pjesmu “I‘m Just Ken” koju je na dodjeli izveo Ryan Gosling, njezin kolega iz filma “La La Land”. Uprkos tome, Emma se našla na brojnim popisima najbolje odjevenih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by On The Red Carpet (@ontheredcarpet)

Na crvenom tepihu izdvojila se i glumica Jennifer Lawrence u haljini s točkicama iz haute couture kolekcije kuće Dior, a poglede je privukla i prošlogodišnja dobitnica Michelle Yeoh u šljokičastoj kreaciji Balenciaga. Glumica Lily Gladstone nosila je custom made kreaciju talijanske kuće Gucci koju su kreirali kreativni direktor Sabato De Sarno i domorodački umjetnik Joe Big Mountain.

Na crvenom tepihu istakle su se i Sandra Hüller u krasnoj, skulpturalnoj crnoj kreaciji Schiaparelli, Zendaya u haljini Armani Privé te jedna od nama omiljenih glumica ove sezone što se stylinga tiče – Carey Mulligan.

Pogledajte kreacije koje su se izdvojile kao najbolje na ovogodišnjoj dodjeli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by On The Red Carpet (@ontheredcarpet)

Pročitajte još