Ljubavni parovi na dodjeli Oscara: Najljepše fotografije s crvenog tepiha

Piše: L. K. P.

Iako je svijet Hollywooda u posljednje vrijeme nažalost “preplavio” veliki broj razvoda poznatih glumačkih parova poput Sofije Vergare i Joea Manganiella, Sophie Turner i Joea Jonasa te Hugha Jackmana i Deborre-Lee Furness koji su u braku proveli čak 27 godina, na ovogodišnjoj dodjeli Oscara koja je po mnogočemu bila posebna ljubavi definitivno nije nimalo nedostajalo.

Zapravo, sa sigurnošću možemo reći kako je upravo ljubav obilježila ovogodišnje Oscare, a brojni parovi tom su prilikom još jednom zablistali na crvenom tepihu najprestižnije dodjele u svijetu kinematografije.

Osim toga, neki su ovogodišnje Oscare iskoristili i kako bi se modno uskladili sa svojim partnerom ili partnericom te pritom oduševili.

Margot Robbie na dodjelu nagrada Oscar u Los Angelesu tako je stigla u pratnji svog supruga Toma Ackerleyja, Emily Blunt na crvenom se tepihu nije odvajala od Johna Krasinskog, dok se iskazivanja nježnosti nisu stidjeli ni Kirsten Dunst i njezin suprug Jesse Plemons.

 

Emma Stone koja je osvojila Oscar za najbolju žensku ulogu u filmu “Poor Things” na dodjelu nagrada stigla je sa suprugom Daveom McCaryjem, baš kao i glumica Carey Mulligan koja se nije odvajala od partnera Marcusa Mumforda.

Pročitajte još