Kako danas izgleda medicinska sestra iz “Hitne službe” koja je ljubila Georgea Clooneyja

Piše: L. K. P.

Američka glumica i zvijezda serije “Hitna služba” Julianna Margulies i njen suprug Keith Lieberthal snimiljeni su nakon dugo vremena u javnosti na premijeri filma “One Life” u New Yorku.

57-godišnja Julianna i njen suprug  advokat  pozirali su nasmijani na crvenom tepihu u Muzeju židovske baštine u New Yorku, gdje su privukli veliku pažnju.

Par koji je u braku od 2007. godine ne pojavljuje se često zajedno u javnosti, a posljednji su put viđeni krajemseptembra 2023. godine na dodjeli nagrada Albie njena kolege iz “Hitne pomoći” Georgea Clooneyja.

Zahvaljujući doktoru Dougu Rossu i medicinskoj sestri Carol Hathaway, njih dvoje bili su nekad najvrući televizijski par, a prošlo je više od dvadeset godina otkako su se pojavili u “Hitnoj službi”.

Julianna je jednom prilikom priznala da su ona i Clooney bili zaljubljeni tokom snimanja popularne serije.

– Takva hemija pred kamerama ne može se dogoditi ako niste zaista zaljubljeni jedno u drugo, rekla je onda Julianna, čiji je lik nakon Georgeova odlaska iz serije bio u vezi s Lukom Kovačem, kojeg je glumio Goran Višnjić.

Otkako su prestali glumiti u “Hitnoj službi”, koja se prikazivala od 1994. do 2004. godine, Clooney i Margulies nekoliko su se puta sreli, a u međuvremenu su oboje pronašli ljubavi svojih života.

Pročitajte još