Samo je jedan način na koji Kate i William mogu stati na kraj svemu

Piše: L. K. P.

Nakon što se saznalo da je fotografija objavljena za Majčin dan digitalno manipulirana, nastao je cijeli skandal, a umjesto da stanu na kraj svim glasinama i teorijama, princ i princeza od Walesa samo se sve dublje zakopavaju. No, postoji rješenje za sve njihove probleme.

Ne stišavaju se priče oko britanske kraljevske porodice, tačnije Kate Middleton i princa Williama, i haos koji su prouzročilli posljednjih mjeseci.

Nakon operacije abdomena, kojoj je princeza od Walesa u januaru podvrgnuta, i njenog oporavka u tajnosti, krenule su širiti se razne priče, ali i teorije zavjere kojima je su budući britanski kralj i kraljica pokušali stati na kraj objavivši Kateinu fotografiju s djecom povodom Majčinog dana.

Ista je objavljena u nedjelju, snimio je, kako je naglašeno, sam princ William i to nekoliko dana prije. A onda je sve krenulo nizbrdo.

Shvativši da je fotografija obrađivana u fotošopu, vodeće foto agencije odlučile su je ukloniti iz svoje ponude i to javno, nakon čega je Kate priznala u Instagram Storyju kako se sama poigrala fotografijom. Cilj joj je navodno bio da djeca izgledaju dobro i da svi budu zadovoljni, no ispalo je sve samo ne to.

Nakon toga su izrežirali i zajedničku vožnju automobilom, kada su Kate i William napustili dvorac Windsor, no i to je sada palo u vodu, jer ne samo da se princezi ne vidi lice, pa zapravo može biti i netko nalik njoj, već je na fotografiji jasno kao dan da postoje dva zida – jedan iznad automobila i jedan koji se vidi kroz staklo.

Za javnost to sada znači samo da su jednu laž pokušali prikriti drugom, no zapravo su time napravili najgoru moguću stvar. Na kraju, postoji samo jedan način da se svemu stane na kraj i da se teorije zavjere i šuškanja prekinu, a to je da jasno kažu što se zapravo događa. U suprotnom, ‘utopit’ će se u lažima koje su sami kreirali.

Pročitajte još