Evo kako izgleda mama Eve Longorije: Ona joj je najveća podrška

Piše: L. K. P.

Nakon što se ‘namučila’ na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, gdje je odabrala haljinu u kojoj je ‘jedva disala’, ali i cipele s vrtoglavo visokim potpeticama, u kojima je jedva hodala, Eva Longoria odlučila je provesti dan daleko od svih obaveza, a društvo joj je pravila njena mama Ella.

Eva Longoria izgledala je opušteno i sretno dok je u udobnoj midi haljini bež boje izlazila iz popularnog restorana u Los Angelesu Mr Chow. U omiljeni restoran bogatih i slavnih 48-godišnja glumica odvela je osobu koja je zapravo najzaslužnija za ono gdje je danas, svoju majku Ellu Mireles.

Dobro raspoložene majka i kćerka, na večeri su se dobro zabavile, a paparazzi su ih pratili od trenutka kada su napustili restoran i krenuli prema automobilu.

I dok je Eva Longoria odabrala zemljane tonove, njena mama poigrala se s ljubičastim kompletom hlača na crtu i bluze sa ljubičastim printom cvijetova.

Iako je jedina u svojoj porodici postigla svjetsku slavu, te je se danas smatra jednom od najljepših žena svijeta, u mladosti je Eva Longoria za samu sebe govorila da je ‘ružno pače’.

. Sve tri sestre su plavuše, a ja sam se jedina rodila sa tamnom kosom, tamnom puti i tamnim očima. Moje sestre imaju te predivne oči boje lješnjaka, a moja mama je ‘Güera’, što znači ‘ona bijela’. Zovu je ‘Tia Güera’ jer je tako svijetle puti’, izjavila je svojevremeno Eva Longoria koja je s majkom i sestrama vrlo bliska.

Pročitajte još