25 godina krunisane ljubavi: Sergej Ćetković i njegova Kristina proslavili godišnjicu braka

Piše: I. H.

 

Sergej Ćetković i njegova ljepša polovina Kristina jedan su od rijetkih parova na estradi koji opstaju evo već četvrtinu stoljeća. Vrijeme je takvo da čak i najveće ljubavi imaju rok trajanja, ali to očigledno ne važi i za ovaj par.

 

Prošlo je tačno 25 godina od trenutka kada su jedno drugom izgovorili sudbonosno “da”, te je u to ime kralj romantičnih balada priredio gala slavlje na jednom lijepom mjestu u Beogradu. Gosti su bili odabrani – porodica, prijatelji, poznata lica iz javnog života, a među njima i Vesna Dedić, koja je zabilježila i najemotivniji trenutak.

 

Na romantičnom crno-bijelom snimku vidimo Sergeja i Kristinu kako zagrljeni plešu, dok joj on pjeva jednu od svojih najpopularnijih balada „Na prvi pogled“.

 

„Ne znam veću ljubav i ljepši brak“, napisala je Vesna uz snimak koji je raznježio sve.

 

 

Zabava je bila u stilu poznatog para, elegantna i jednostavna. Dirljivih momenata i dobre atmosfere nije nedostajalo, a ni dobre muzike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics)

 

– U Kristinu sam zaljubljen od malih nogu – otkrio je pjevač jednom prilikom.

– Otkako znam za sebe, znam i za nju, pošto su naši putevi bili baš filmski. Moji stric i strina su kumovi sa njenim roditeljima, a i moji se dugo godina znaju sa njima. Poslije dugo godina sreli smo se na mom nastupu u Podgorici. Došla je sa drugaricom. U prvom trenutku nisam bio siguran da je to ona, pa sam odlučio da otpjevam pjesmu „Tina, bambina“ od Kneza. Kada se nasmijala, bio sam sto posto siguran da je to ona.

– Odlučio sam da joj priđem uz rečenicu: „Ja moram ponovo da te vidim“, a ona mi je odgovorila: „Dat ću ti sliku, pa ćeš me gledati“. Dugo sam je osvajao. Neki ljudi se bukvalno pronađu i vjerujem da svakoga čeka njegova srodna duša.- kaže ovaj vječiti romantičar.

 

 

 

izvor: hellomagazin.rs

Pročitajte još