Luksuzna vila Care Delevingne izgorjela je do temelja: Cijenite ono što imate

Piše: L. K. P.

Engleska glumica i model Cara Delevingne otkrila je da je njen losanđeleški dom izgorio u strašnom požaru koji je izbio u ranim jutarnjim satima u petak. Ona se u tom trenutku nije nalazila u kući jer je trenutačno u Londonu gdje igra u “Cabaretu”, ali u domu su bile njezine ljubimice – dvije mačke koje su vatrogasci uspjeli spasiti iz vatrene stihije.

– Danas je moje srce slomljeno. Ne mogu vjerovati. Život se može promijeniti u tren oka. Cijenite to što imate, poručila je na svojem Instagram profilu prije nego je saznala da su njene mačke ipak preživjele požar.

Njena kalifornijska vila, čija se vrijednost procjenjuje na sedam miliona dolara, poprilično je oštećena u požaru u čijem je gašenju sudjelovalo 94 vatrogasaca. Roditelji glumice oglasili su se nakon požara i otkrili kako se sumnja da su uzrok električne instalacije zbog kojih je najprije izbio požar u stražnjem dijelu kuće da bi se potom proširio na cijelo krovište luksuzne vile.

Cara je vilu kupila 2019. godine i to je njezin prvi dom u kojem je živjela sama pa je poprilično devastirana. Glumica je prije toga je živjela sa sestrom Poppy u vili koju su kupile od Jareda Leta, a 2022. su je prodale Usheru.

Pročitajte još