Evo kako je Snežana Savić izgledala u mladosti: Zaustavila vrijeme

Piše: L. K. P.

Pored brojnih kvaliteta kojima može da se pohvali, savršen izgled Snežane Savić (71) je nešto na čemu bi i mnogo mlađe dame mogle da joj pozavide.

Slavna glumica rođena je 6. marta 1953. godine u Velikoj Plani, a njeno ime ostaje trajno urezano u istoriju zabavne industrije zbog njenog izvanrednog doprinosa muzici, filmu i pozorištu.

Po završetku srednje škole, Snežana je odlučila da slijedi svoju strast prema glumi, te je upisala Fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu.

Tokom školovanja bila je dio istaknute generacije studenata zajedno sa talentovanim umjetnicima kao što su Ljiljana Stjepanović, Zlata Petković, Lazar Ristovski, Bogdan Diklić i Radoš Bajić.

Diplomirala je u klasi profesorice Ognjenke Milićević, što je bio samo početak njene izvanredne karijere.

Prvu zapaženu ulogu na televiziji ostvarila je u televizijskom filmu “Ignjatović protiv Gebelsa” 1975. godine.

Ovo je bila njena prva prilika da se pojavi pred kamerama, a već naredne godine dobila je jednu od najzapaženijih uloga u karijeri – ulogu Koštane u istoimenoj TV drami.

Njena izvanredna glumačka vještina i harizma brzo su privukle pažnju gledalaca i kritičara.

U godinama koje su uslijedile nizala je samo uspjehe, a osim nevjerovatnog talenta za glumu, pažnju javnosti tada je privukao i savršen izgled Snežane Savić.

Glumica je, naime, oduvijek važila za lijepu ženu, a u prilog tome svjedoči fotografija iz mladosti na račun koje je Snežana dobila pregršt lijepih komplimenata.

”Ova žena se ne mijenja”, ”Zaustavila vrijeme”, ”Prelijepa žena”, samo su neki od komentara na fotografiju.

 

Pročitajte još