Pogledajte kako izgleda bivša supruga selektora “Zmajeva”: Živi daleko od znatiželjnih pogleda

Piše: L. K. P.

Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine i selektora Savu Miloševića večeras očekuje utakmica protiv selekcije Ukrajine u polufinalu baraža za Euro 2024.

“Zmajevi” imaju prvi put u historiji priliku izboriti plasman na Evropsko prvenstvo.

Inače, Milošević je treći selektor u ovom ciklusu kvalifikacija za našu reprezentaciju, pošto su prije njega “Zmajeve” vodili Faruk Hadžibegić (četiri utakmice) i Meho Kodro (dvije utakmice).

Milošević je u trenerskoj karijeri vodio svoje timove na 83 meča. Upisao je 50 pobjeda, 11 remija i 22 poraza. Partizan je vodio na 67 utakmica, a ostvario je 43 trijumfa, devet remija, a izgubio je 15 utakmica. Donio je Beograđanima srbijanski Kup.

U Olimpiji se zadržao tek četiri mjeseca. Vodio je ekipu u 16 navrata, a ostvario učinak od sedam pobjeda, dva remija i sedam poraza.

Toliko o Savinom sportskom i poslovnom uspjehu. Iza Miloševića su godine uspješne karijere, ali i ljubavnog života.

I danas važi za jednog od šarmantnijih bivših fudbalera. Nakon što je okončao karijeru, u centar pažnje je dolazio zbog razvoda, potom kraće veze sa poznatom voditeljicom, a zatim i kao sportista koji odlično pjeva.

Foto: Kurir.rs

On je dvije decenije bio u braku sa Vesnom, nekadašnjom manekenkom koja se nakon što je upoznala Savu, posvetila porodici. Njih dvoje su zajedno dobili troje djece, kćerku Isidoru i sinove Borisa i Nikolu.

Njima su svojevremeno svi zavidjeli na ljubavi, međutim, 2015. godine su ipak odlučili da je kraj.

Nakon toga, Savo je bio u kraćoj vezi sa voditeljicom Majom Manojlović, da bi se na kraju skrasio pored lijepe Natalije Tipsarević, sa kojom se jako rijetko pojavljuje u javnosti.

Bivša žena Save Miloševića potpuno se povukla iz javnog života. Pa ipak, njen život i danas intrigira javnost.

Vesna, koja se nekada bavila manekenstvom, po rođenju djece potpuno se posvetila porodici.

Iako su je nakon razvoda povezivali sa Viktorom Savićem, sve je ostalo na nivou glasine, a ona je nastavila da svoj život vodi daleko od znatiželjnih pogleda.

Danas je posvećena majka koja izuzetno brine o svojoj djeci, putuje i uživa u ispunjenom životu. Ipak, ono zbog čega je još uvijek u “žiži” interesovanja, neosporno je njen izgled, koji se gotovo ništa nije promijenio.

Vitka, visoka plavuša, iskrenog osmijeha, bivša žena Save Miloševića i dalje izgledom oduzima dah.

Pročitajte još