Ricky Martin iznenadio i doveo sinove na crveni tepih: Evo kako izgledaju blizanci zgodnog pjevača

Piše: L. B.

Ricky Martin nedavno je napunio 52 godine, a i dalje ima moć da izazove kolektivno klecanje koljena kada se negdje pojavi. Dame ne prestaju da uzdišu za njim iako je odavno priznao da je naklonjen istom polu, ali nema veze, njemu je sve oprošteno. Osim toga, izgleda da je pronašao i neki način da zaustavi vrijeme.

Možda su ga i djeca podmladila. Portorikanski zavodnik ima ih četvoro. Blizance Matea i Valentina dobio je 2008. godine preko surogat-majke, a na isti način vjerovatno i kćerku Luciju i sina Rena, koji su u njegov dom stigli kasnije, dok je bio u braku sa umejtnikom Jozefom.

Sa djecom se uglavnom ne pojavljuje na javnim događajima, ali prije nekoliko dana imao je poseban razlog da ih povede sa sobom. Na holivudskoj premijeri mini-serije „Palm Royale“, u kojoj se pojavljuje i zgodni pjevač, društvo su mu pravili njegovi blizanci. I naravno, bili su u centru pažnje.

Sinovi Rickiyja Martina sada su tinejdžeri, imaju već 15 godina, vitki su i visoki, a ako je vjerovati stajlingu, i specifičan ukus. Nema sumnje da će jednog dana i oni slamati srca.

Naime, Valentino i Mateo prošetali su crvenim tepihom u opuštenom, rekli bismo rokerskom fazonu, u farmerkama i kožnim jaknama.

Slavni pjevač ne voli previše da eksponira privatni život i trudi se da zaštiti porodicu od uvijek znatiželjnih medija i javnosti, tako da je ovo bilo pravo iznenađenje o kojem će se dugo pričati.

Pročitajte još