Plaćena je da glumi Kate: Kao dvojnica se već obogatila, još jedan podatak podriva sumnju

Piše: L. B.

Ne smiruje se ‘cunami’ izazvan potvrđeno fotošopiranim fotografijama Kate Middleton, ali i posljednjim snimkom za koji se vezuju brojne kontroverze zbog ženske osobe za koju većina misli da je ‘plaćena glumica’, a ne princeza od Walesa. Korisnici društvene mreže X pronašli su ženu koja nevjerovatno liči na voljenu suprugu princa Williama, pa sada vlada velika sumnja da je ona ‘angažovana’ da prošeta Windsorom u svojstvu svoje slavne dvojnice.

Gabriella Munro Douglas ime je žene koja je javnosti poznata već četiri godine kao žena koja nesumnjivo podsjeća na Kate Middleton i koja je zahvaljujući tome zaradila veliko bogatstvo. Ima 36 godina (šest manje od princeze) i nije ni slutila kolika je sličnost nje i trenutno najpoznatije pripadnice jedne monarhske porodice, sve dok na ulici nije čula dovikivanja: “Hej, eno je princeza”.

Sličnost između Gabrijele i Kate je očigledna

Baš zbog toga što su je mnogi već naivno ‘miješali’ sa ‘nestalom princezom’ osnovana sumnja da je baš ona ‘angažovana’ da na vindzorskoj pijaci ‘odglumi’ Kate Middleton u šetnji sa princom Williamom’, koju će slučajno zabilježiti jedan očevidac, za kojeg  će se poslije ispostaviti da je filmski producent, samo je postala čvršća.

Gabrijela Murno Daglas
Gabrijela Murno DaglasFoto:katelookalike / Instagram

Zbog toga su na nekadašnjem Tviteru (danas X) brojni korisnici počeli da komentarišu da je Gabrijela i ‘zvanično’ dobila pet minuta slave u koži slavne princeze od Walesa, a svoje teorije trudili su se da potkijepe fotografijama.

Sve se dešava nakon što se druga dvojnica Kate Middleton po imenu Heidi Agan odmah oglasila i rekla da na spornom snimku nije ona, te da je u tom momentu bila na svom radnom mjestu.

Majka je nagovorila da unovči sličnost sa Kate Middleton

Još jedna stvar u vezi sa Gabrijelom prijeti da rasplamsa plamen najnovije zavjereničke teorije. Naime, onda je još 2011. na nagovor svoje majke odlučila da svoju sličnost sa Kate unovči. Zbog toga mnogi tviteraši vjeruju da još jedan poslovni poduhvat u vezi sa ‘eksploatisanjem’ njenog lika i dijela kao dvojnice princeze mlađana Britanka ne bi odbila.

Gabrijela je odmah ugovorila brojne javne nastupe, pa je odlučila da napusti posao dizajnerke namještaja, kojim se do tada bavila. Da bi što više ličila na vojvotkinju, Gabrijela je poradila na svom stilu i načinu šminkanja, a trud joj se i ta kako isplatio.

Gabrijela Munro Daglas
Gabrijela Munro DaglasFoto:katelookalike / Instagram

“Bilo je veoma zabavno i uzbudljivo predstavljati se kao supruga princa Williama. To mi je omogućilo da kupim svoju prvu nekretninu u Londonu. Nevjerovatno sam zahvalna i Kate i mojoj majci koja me podstakla da uradim ovo“, rekla je Gabrijela koja je postala majka bliznakinja. Ona i njen partner Mike (39) žive u Londonu upravo u stanu koji je kupljen od hororara koji je zaradila kao dvojnica.

Pročitajte još